(Во живо) Прес на премиерот Спасовски

Во 13 часот претседателот на Владата , Оливер Спасовски ќе одржи прес-конференција.
Премиерот Спасовски ќе биде придружуван од заменичката на претседателот на Владата, задолжена за економски прашања и за координација со економските ресори, Мила Царовска, министерот за економија Крешник Бектеши, министерката за финансии Нина Ангеловска, министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство,Трајан Димковски и заменик министерот за труд и социјална политика Ѓонул Бајрактар.
Проследете ја прес-конференцијата во живо: