(Во живо) Прес на премиерот Спасовски

Денеска во 13.30 часот претседателот на Владата, Оливер Спасовски ќе одржи прес-конференција.
Премиерот Спасовски ќе биде придружуван од заменичката на претседателот на Владата, задолжена за економски прашања и за координација со економските ресори, Мила Царовска, министерката за финансии Нина Ангеловска, министерот за економија Крешник Бектеши и заменик министерот за труд и социјална политика Ѓонул Бајрактар.
Проследете ја во живо.