(Видео) Прес на Оливер Спасовски

Фото: Б. Грданоски

Премирот во техничката Влада, Оливер Спасовски, чија основна задача беше да спроведе избори, ќе одржи прес-конференција по завршувањето на предвремените парламентарни избори.

Проследете ја во живо: