(Видео) Прес на ОБСЕ/ОДИХР

Првични оценки за текот на изборите ќе дадат претставниците на набљудувачката мисија на ОБСЕ/ОДИХР.

Проследете ја во живо:

Прес-конференција на ОБСЕ/ОДИХР со прелиминарна оценка за изборите

Posted by MИА.mk on Четврток, 16 јули 2020