(Во живо) Прес на министерот за животна средина Нуредини

Фото: Б. Грданоски

Прес-конференција на министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини, за плановите за четиригодишниот мандат.

Проследете ја во живо:

Планови за 4 годишен мандат на МЖСПП Прес Нуредини Насер

Posted by MИА.mk on Петок, 18 септември 2020