(Во живо) Прес на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Димковски

Димковски: Пандемијата направи пореметување на извозот и увозот на земјоделските производи

Денеска, во 11.30 часот, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски ќе одржи прес-конференција во Медија центарот на Владата за препораките за земјоделците поради вирусот КОВИД 19 и прогласувањето на вонредна состојба.