(Во живо) Прес на министерот за здравство Филипче

Проследете ја во живо прес-конференцијата на министерот за здравство Венко Филипче по последните состојби со корона вирусот во земјата.

Прес-конференција на министерот за здравство, Венко Филипче

[?Во живо] Прес-конференција на министерот за здравство, Венко ФилипчеМинистерство за здравство / Ministria e Shëndetësisë

Posted by Влада на Република Северна Македонија on Вторник, 10 март 2020