(Во живо) Прес на министерот за здравство Филипче

Фото: Б. Грданоски

Министерот за здравство Венко Филипче, денеска во 13.30 часот ќе одржи прес-конференција на која ќе ги објасни понатамошните мерки за сузбивање на епидемијата од корона вирус.

Се очекува да објасни зошто имаме висок број починати, а особено дневните бројки се зголемија последната седмица.