(Во живо) Прес на министерот за здравство Филипче

Министерот за здравство Венко Филипче, денеска ќе одржи прес-конференцјиа, откако неколку дена во земјава има се помалку заболени од ковид-19, но исто, така, во неколку наврати прекршени се мерките за ограничување на собирите.

Проследете ја во живо: