(Во живо) Прес на министерот за здравство Филипче

Министерот за здравство Венко Филипче, денеска ќе одржи прес-конференција во 14 часот, на кој ќе соопшти за последните податоци во врска со епидемијата од корона вирусот.

Проследете ја во живо.