(Во живо) Прес на министерот за труд и социјална политика

Во 11 часот, заменик-министерот за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар и дополнителната заменик министерка Санела Шкријељ ќе одржат прес-конференција.

Проследете ја во живо: