(Во живо) Прес на министерот за образование Адеми

Проследете ја во живо прес-конференцијата на министерот за образование Арбер Адеми.

Со оглед на тоа што учениците од утре требаше да продолжат да одат во училиште, министерот ќе ги објасни дополнителните мерки.