(Во живо) Прес на министерот за финансии Бесими

Проследете ја во живо прес-конференцијата на министерот за финансии Фатмир Бесими.

 

Прес конференција на министерот за финансии Фатмир Бесими

Posted by MИА.mk on Среда, 16 септември 2020