(Во живо) Прес на министерот Филипче, нови 24 заболени

Фото: Б. Грданоски

Проследете ја во живо прес-конференцијата на министерот за здравство Венко Филипче, по најновиот биланс на заболени од корона вирус, кој денеска до 12 часот, изнесува 201.