(Во живо) Прес на министерот Филипче, бројот на заболени е 177

Фото: Б. Грданоски

Проследете ја во живо прес-конференцијата на министерот за здравство Венко Филипче, по зголемувањето на бројот заболени од корона вирус на 177.