(Во живо) Прес на министерот Филипче

Фото: Б. Грданоски

Проследете ја прес-конференцијата на министерот за здравство Венко Филипче за најновата состојба со корона вирусот.

Денеска има уште две нови жртви, но најголем број заболени во еден ден – 44.