(Во живо) Прес на министерот Филипче

Фото: Б. Грданоски

Проследете го во живот пресот на министерот за здравство Венко Филипче.

Прес Венко Филипче Министер за здравство

Posted by MИА.mk on Сабота, 10 октомври 2020