(Во живо) Прес на министерот Чулев

Проследете ја во живо прес-конференцијата на министерот за внатрешни работи Наќе Чулев.

Прес на министерот Наќе Чулев 23.03.2020

Posted by Министерство за внатрешни работи on Понеделник, 23 март 2020