(Во живо) Прес на министерот Бочварски

Проследете го во живо пресот на министерот за транспорт и врски Бочварски, грдоначалникот Јанчев и дирекоторот Китанов.

Министерот Бочварски, директорот Китанов и градоначалникот Јанчев, на увид на рехабилитација на регионален пат

Posted by MИА.mk on Сабота, 10 октомври 2020