(Видео) Прес на министерката за култура Ирена Стефоска

Фото: Б. Грданоски

Министерката за култура Ирена Стефоска одржува прес-конференција.

Проследете ја во живо:

Презентација на програма на министерка за култура Ирена Стефоска

Posted by MИА.mk on Среда, 23 септември 2020