(Во живо) Прес на министерката Шекеринска

Прес-конференција на министерката за одбрана Радмила Шекеринска на која ќе ги претстави плановите за нејзиниот нов четиригодишен мандат.

Проследете ја во живо:

Прес конференција Шекеринска – Мандат

Posted by MИА.mk on Четврток, 24 септември 2020