(Во живо) Прес на министерката Шекеринска

Фото: Б. Грданоски

Со почеток во 11 часот, прес-конференција за презентирање на граѓанскиот Буџет за 2021 година ќе одржи министерката за одбрана Радмила Шекеринска.

Проследете ја во живо: