(Во живо) Прес на министерката Шахпаска

Проследете го во живо пресот на министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска.

 

Министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска ќе го посети малиот групен дом во населба Влае

Posted by MИА.mk on Петок, 09 октомври 2020