(Во живо) Прес на Ковачевски и Бектеши


Во 14.30 часот, премиерот Димитар Ковачевски заедно со министерот за економија, Крешник Бектеши ќе одржат прес-конференција.

Тема на прес-конференцијата ќе бидат најновите одлуки на Владата на Република Северна Македонија.

Проследете ја во живо: