(Видео) Прес на Инспекцискиот совет

Денеска во 14 часот прес-конференција ќе одржи претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска.

На прес-конференцијата ќе присуствуваат и директорите на инспекциските служби.

Проследете ја во живо: