(Видео) Прес на Инспекцискиот совет

Прес-конференција ќе одржи претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска – Грашкоска, заедно со Стојко Пауновски – директор на Државен пазарен инспекторат, Иринка Сотирова – директорка на Државен санитарен и здравствен инспекторат, Висаре Риза – Агенција за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), Аљадин Хавзиу – директор на Државен инспекторат за труд, Руфат Хусеини – директор на Државен инспекторат за транспорт и Зоран Атанасов – директор на Агенција за храна и ветеринарство.

Проследете ја во живо: