(Во живо) Прес на Димитрoв и Османи

Заедничка прес-конференција на вицепремиерот за европски прашања, Никола Димитров и министерот за надворешни работи, Бујар Османи.

Проследете ја во живо

Прес-конференција на вицепремиерот за европски прашања, Никола Димитров и министерот за надворешни работи, Бујар Османи

Posted by MИА.mk on Вторник, 01 септември 2020