(Видео) Прес на Битиќи и на Бектеши

Со почеток во 10.30 часот, прес-конференција ќе одржат заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи и министерот за економија Крешник Бектеши.

Проследете ја во живо: