(Во живо) Прес на Бајрактар и на Шкриељ

Заменик-министерот за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар и дополнителната заменик министерка, Санела Шкријељ ќе одржат прес-конференција.

Проследете ја во живо: