(Во живо) Прес на Антикорупциска

Државната комисија за спречување на корупција ќе одржи тематска прес-конференција во врска со Посебен извештај за утврдените злоупотреби во финансирањето на изборната кампања – Предвремени избори за пратеници во Собранието на Република Северна Македонија–2020 година.

Прес ДСКС

Posted by MИА.mk on Среда, 21 октомври 2020