(Во живо) Прес на Ангеловска и Елези за ребаланс на Буџетот

Денеска, со почеток во 14часот, прес-конференција за ребаланс на Буџетот ќе одржат министерката за финансии, Нина Ангеловска и заменик министерката за финансии, Ширет Елези.

Проследете ја во живо: