(Во живо) Прес-конференција на Зоран Заев

Фото: Б. Грданоски
Денеска, во 11.30 часот пред седиштето на СДСМ прес-конференција ќе одржи претседателот на партијата, Зоран Заев.
Прес-конференцијата ќе се одржи надвор, на отворено и согласно препораките и мерките за заштита од коронавирусот.
Проследете ја прес-конференцијата на следниот линк:

https://www.facebook.com/zaevzoran/)