(Во живо) Прес конференција на Зоран Заев

 

? Во живо: Прес-конференција на претседателот на СДСМ, Зоран Заев поврзана со новите случување со корона вирусот

? Во живо: Прес-конференција на претседателот на СДСМ, Зоран Заев поврзана со новите случување со корона вирусот

Posted by Zoran Zaev on Понеделник, 16 март 2020