(Видео) Прес-конференција на Зоран Заев

Фото: Б. Грданоски

Прес-конференција на претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

Изјави по конститутивна седница на собранието на РСМ

Posted by MИА.mk on Вторник, 04 август 2020