(Во живо) Прес-конференција на вицепремиерот Бујар Османи

Проследете ја во живо прес-конференцијата на вицепремиерот Бујар Османи.

 

Прес-конференција на заменик претседателот на Владата задочжен за европски прашања, Бујар Османи

Posted by MИА.mk on Четврток, 02 јули 2020