(Во живо) Прес-конференција на Шаќири и Неделков


Средба на министерот за образование и наука Јетон Шаќири со претседателот на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) Јаким Неделков и претставници на Solidarity Center, најголемата меѓународна организација за заштита и унапредување на работничките права со седиште во САД, како и претставници на Американската федерација на наставници.