(Во живо) Прес-конференција на претседателот Стево Пендаровски

Фото: Б.Грданоски

Проследете ја во живо прес-конференцијата на претседателот Стево Пендаровски.

Прес-конференција на Претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски

Posted by MИА.mk on Понеделник, 12 август 2019