(Видео) Прес-конференција на премиерот Зоран Заев за четвртиот пакет економски мерки

Проследете ја прес-конференцијата на претседателот на Владата Зоран Заев, закажана за 13:15 часот, на која ќе биде презентиран четвртиот пакет економски мерки за ревитализирање на економијата во услови на КОВИД-19.
На прес-конференцијата ќе бидат присутни и заменик-претседателот задолжен за економски прашања, Фатмир Битиќи, министрите Фатмир Бесими, Крешник Бектеши, Арјанит Хоџа, Јагода Шахпаска и Благој Бочварски.