(Видео) Прес-конференција на премиерот Заев по состаноците со челниците на ЕУ

Денеска, со почеток во 16.30 часот, прес-конференција по видео состаноците со челниците на ЕУ ќе одржи претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев.

Проследете ја во живо: