(Во живо) Прес-конференција на премиерот Спасовски и министерката за правда Дескоска

Фото: Б. Грданоски

Денеска во 11.30 часот, претседателот на Владата, Оливер Спасовски и министерката за правда, Рената Дескоска ќе одржат прес-конференција во Медија центарот во Владата.