(Во живо) Прес-конференција на портпаролите на Владата и соработникот за енергетика Андонов


Проследете jа прес-конференцијата на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа и Виктор Андонов, соработник за енергетика во Канцеларијата на премиерот Ковачевски.