(Во живо) Прес-конференција на министрите Филипче и Манчевски

Фото: Б. Грданоски

Проследете ја во живо прес-конференцијата на министерите за здравство Венко Филипче и за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски за најновите состојби со корона вирусот.