(Во живо) Прес-конференција на министерот за образование и наука Адеми

Министерот за образование и наука, Арбер Адеми заедно со проф. д-р Никола Јанкуловски – претседател на Интеруниверзитетска конференција и проф. д-р Томе Неновски претседател на Конференција на приватни високообразовни установи на Република Северна Македонија ќе одржат прес-конференција во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија.