(Во живо) Прес-конференција на министерот Филипче

Проследете ја прес-конференцијата на министерот за здравство Венко Филипче.

[?Во живо] Прес-конференција на министерот за здравство, Венко Филипче

Прес-конференција на министерот за здравство, Венко Филипче

Posted by Влада на Република Северна Македонија on Среда, 11 март 2020