(Во живо) Прес-конференција на Инспекцискиот совет

Проследете ја во живо прес-конференцијата на  претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска, заедно со Стојко Пауновски – Директор на Државен пазарен инспекторат, Иринка Сотирова – Директорка на Државен санитарен и здравствен инспекторат, Висаре Риза – Агенција за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), Аљадин Хавзиу – Директор на Државен инспекторат за труд, Руфат Хусеини – Директор на  државен инспекторат за транспорт и Зоран Атанасов – Директор на Агенција за храна и ветеринарство.