(Во живо) Прес-конференција на Филипче

Фото: Б. Грданоски

Откако два дена се бележи многу мал број новозаразени пациенти од корона вирус, министерот за здравство Венко ФИлипче, денеска ќе одржи прес-конференција во 15.30 часот.

Проследете ја во живо: