(Видео) Прес-конференција на директорката на УЈП, Сања Лукаревска 

Денеска прес-конференција одржа директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска.

Тема на прес-конференцијата беше „Анализа на искористеност на мерката Финансиска поддршка за исплата на плата за месец октомври 2020 година“.