(Видео) Почнува реконструкцијата на Универзална сала


Фото: Б. Грданоски

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска, градоначалникот на Општина Центар, Горан Герсимовски и претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски ќе присуствуваат на почетокот на градежните работи на објектот Унивеерзална сала