(ВИДЕО) Официјален пречек на српската премиерка Ана Брнабиќ

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, е домаќин на делегација од Република Србија, предводена од премиерката Ана Брнабиќ.

Посетата започна со отворањето на One Stop Shop на граничниот премин Табановце-Прешево.

Брнабиќ, освен со Заев ќе има оствари средба и со претседателот на Република Македонија, Стево Пендаровски.