(Во живо) Одбележување на Денот на независноста

Фото: Б.Грданоски

Проследете го вo живо одбележувањето на Денот на независноста.

Прослава 8 Септември

Posted by MИА.mk on Недела, 08 септември 2019

Боите на независноста денеска се насекаде низ Градскиот парк во Скопје. Ја славиме независноста, да живее Република Северна Македонија. 🇲🇰

Posted by Zoran Zaev on Недела, 08 септември 2019